miércoles, abril 30, 2008

Idees i arguments



El tema escollit per majoria fou:

Un noi oblida que es l'aniversari de la seva xicota i pensa com solucionar-ho. Sembla que cap de les solucions possibles funcionaria massa bé fins que sona el timbre.... i ja imagineu qui està a l'altre banda de la porta: noooooooo!!!!!!!!

Altres històries van ser:

Dos persones que es coneixen per Internet en un chat i després de parlar durant un temps, decideixen conèixer-se i tots dos s'imaginen com és realment l'altre en persona i com succeeix tot plegat. Acabarà bé o no?

En una classe d'anatomia del futur, debaten l'etimologia de Vane i Viki per anomenar als pits femenins. Un flashback ens narra l'historia de com una noia acomplexada perquè els seus pits (a qui anomena Vane i Viki)
no creixen i els anima a fer-ho tot mirant-se al mirall; i com aquest fet salta a la fama per una broma d'uns companys de l'institut.

Un noi arriba a casa seva i se n'adona de que s'ha descuidat les claus.
després de trencar la clau de recanvi degut als nervis, intentarà entrar per tots el mitjans però cap li surt bé i fins i tot la policia arriba després de sonar l'alarma. Quin serà el final d'aquesta historia?



2 comentarios:

Blanca Oraa Moyua dijo...

¿no lo traducirías al español o inglés o francés que son los idiomas que entiendo con facilidad??

Fetish femina dijo...

Buenas Blanca,

a ver si tengo un momento y lo traduzco para ti :D.